VII teema: A/B testimine ja analüütika

Paigalda Google Analytics ja tõesta see lisades pilt on Google Analytics’i halduspaneelilt. Paigalda lehele heatmap.js või mingi muu analüütika rakendus ja kirjelda paigaldusprotsessi ning muljeid, kuidas jälgimise üles seadsid. Link.

Google Analytic’u paigaldamiseks sain abi internetist. Kasutasin artiklit WPBeginner lehelt, kus oli välja toodud kolm võimalust Google Analytic’u paigaldamiseks. Ma valisin kõige lihtsama võimaluses. Kõige pealt ühendasin oma Google kasutaja Google Analytic’uga. Järgmisena paigaldasin oma WordPress’i lehele lisateegi MonsterInsights, mis ühendas ära mu WordPress’i lehe Google Analytic’uga. Tulemuste nägemiseks pidi ootama umbes 24 tundi (Autor puudub, 2017).

analytics

analytics

Teiseks lisasin oma lehele Hotjar’i. Selle paigaldamine oli natuke keerukam. Esimene raskus oli järjekordselt uue parooli loomine, sest paroolis pidi olema special character. Järgmine keerulisem osa oli skripti lisamine lehe header.php faili. Siis pidi jälle natuke ootama, et tulemusi näha.

hotjar

Kasutatud allikad:

Autor puudub. (2017). How to Install Google Analytics in WordPress for Beginners. Loetud aadressil http://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-install-google-analytics-in-wordpress/

Leave a comment